Awardshow bijwonen

Elk jaar geeft de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer awardshow erkenning aan ondernemers jonger dan 40 die op een uitzonderlijke wijze getuigen van duurzaam ondernemen en zich weten te toetsen aan de waarden van Junior Chamber International (JCI)

Dankzij de steun van de bedrijven die zich willen koppelen aan het positief imago van dit event, creëren wij een uniek netwerkplatform. Een platform dat de mogelijkheid biedt om ervaringen uit te wisselen tussen de gevestigde waarden en zij die het nog moeten waarmaken. Een uniek forum dat meerwaarde biedt waarop Vlaams-Brabant trots is: ondernemerschap. 

DSCF0421

Shortlist finalisten 2024

Locatie

Donderdagavond 25 april 2024 organiseren we de inmiddels 13de editie van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar in De Hoorn te Leuven.

Wie De Hoorn zegt, zegt Stella Artois. Na een leegstand van 30 jaar werd De Hoorn in 2008 omgetoverd tot creatieve hub en one-stop-shop voor events, horeca en co-working. Het borrelt vandaag niet meer van de gist, wel van creativiteit!

Het unieke en industriële karakter van hun sfeervolle Machinekamer vormt wederom de gedroomde locatie voor onze 12e editie! Wedden dat je opnieuw in de wolken zal zijn van het aperitief op het prachtige dakterras (7e etage) met uniek uitzicht over de Leuvense skyline?

Parkeren? Dan doe je makkelijk in betaalparking Vaartkom aan de overkant van de Vaart op 300 meter wandelen.  Een dagticket kost je maximaal € 6 (parkeren na 19u max. 3).

JCI AWARD 27 APRIL 2022 WEB 8

Organisatie

Pieter-Jan Aerts

Commissiedirecteur

Koen Triangle

Partnerships

Robbe Loyens

Partnerships

Siska Dauwe

Kandidaten

An-Sofie Deckx

Kandidaten

Simon Meurs

Juryverantwoordelijke

Carl Vanormelingen

Webmaster & communicatie

Jo Nijns

Logistiek

Torben Gering

Logistiek