Over de awardshow

Elk jaar geeft de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer awardshow erkenning aan ondernemers jonger dan 40 die op een uitzonderlijke wijze getuigen van duurzaam ondernemen en zich weten te toetsen aan de waarden van Junior Chamber International (JCI)

Dankzij de steun van de bedrijven die zich willen koppelen aan het positief imago van dit event, creëren wij een uniek netwerkplatform. Een platform dat de mogelijkheid biedt om ervaringen uit te wisselen tussen de gevestigde waarden en zij die het nog moeten waarmaken. Een uniek forum dat meerwaarde biedt waarop Vlaams-Brabant trots is: ondernemerschap. 

JCI AWARD 27 APRIL 2022 WEB 243

Finalisten 2023

Finalist 1: Holger Willems (Relu)

Holger Willems - Relu (1000x1000 px)

Holger Willems van de Leuvense start-up Relu is onze eerste finalist van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023! 

Relu ontwikkelde artificiële intelligentie om de anatomie van kaken, tanden en zenuwen via een 3D-model in beeld te brengen. Tandartsen en kaakspecialisten maken gebruik van CBCT-scans – een 3D-röntgenfoto – om te bepalen welke behandeling een patiënt nodig heeft. Op basis van die scan maakt een specialist een gedetailleerde tekening van de anatomie. Het bedrijf haalde in 2021 1,5 miljoen euro investeringen op.

Finalist 2: Axel Van Lombeek (Megacharge)

Axel Van Lombeek - Megacharge (1000x1000 px)

Axel van Lombeek van de Vilvoordse start-up Megacharge is onze tweede finalist van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023!

Megacharge levert  top-of-the-line snellaadpalen en installatiediensten aan bedrijven om te voldoen aan de behoeften van de snel groeiende EV-markt. Een financiële boost voor je onderneming en een duurzame investering in een toekomstbestendige laadinfrastructuur voor de toevloed van elektrische voertuigen die de markt op dit moment overspoelt.

Finalist 3: Andy de Jong (Paleo)

Andy de Jong - Paleo (1000x1000px)

Andy de Jong van de Brusselse start-up Paleo is onze derde finalist van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023!

Paleo maakt via fermentatietechnologie dierlijke eiwitten zonder dierenleed. De technologie wordt beschouwd als een mogelijke gamechanger, om vlees- en visvervangers echter te doen lijken qua smaak, geur en gewaarwording. Vorige week haalden ze nog 12 miljoen euro op.

 

Finalist 4: Linde Stifter (TILIA Babywearing)

Linde Stifter - TILIA (1000x1000px)

Linde Stifter van de Leuvense start-up TILIA Babywearing is onze 4de en laatste finalist van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023!

TILIA Babywearing is een Belgisch label, gespecialiseerd in de ontwikkeling van draagsystemen voor baby’s. Jaren en vele meters stof verder, is TILIA ontplooid tot een volwaardig merk met een uitgebreid aanbod in dragers, accessoires en andere baby-essentials.

Locatie

De twaalfde editie van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar vindt plaats in De Hoorn te Leuven.

Wie De Hoorn zegt, zegt Stella Artois. Na een leegstand van 30 jaar werd De Hoorn in 2008 omgetoverd tot creatieve hub en one-stop-shop voor events, horeca en co-working. Het borrelt vandaag niet meer van de gist, wel van creativiteit!

Het unieke en industriële karakter van hun sfeervolle Machinekamer vormt wederom de gedroomde locatie voor onze 12e editie! Wedden dat je opnieuw in de wolken zal zijn van het aperitief op het prachtige dakterras (7e etage) met uniek uitzicht over de Leuvense skyline?

Parkeren? Dan doe je makkelijk in betaalparking Vaartkom aan de overkant van de Vaart op 300m wandelen.  Een dagticket kost je maximaal € 6.

JCI AWARD 27 APRIL 2022 WEB 8

Organisatie

Simon Meurs

Commissiedirecteur

Carl Vanormelingen

Webmaster & communicatie

Felice Dierick

Secretaris

Siska Dauwe

Kandidaten

Pieter-Jan Aerts

Partnerships

Koen Triangle

Partnerships

Jo Nijns

Logistiek

Tim Dehaes

Logistiek

Torben Gering

Logistiek

STAY INFO Others Facilities

Transportation

How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamic

Accommodation

How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamic

Healthy Food

How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamic

HURRY UP! Book your Seat