Over de awardshow

De Award Vlaams-Brabantse & Brusselse Jonge Ondernemer geeft elk jaar een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich weet te toetsen aan de waarden van JCI, Junior Chamber International. De organisatie van de Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar is sinds zijn ontstaan in handen van de vzw’s JCI Brussel en JCI Leuven.

Dankzij de steun van de bedrijven die zich willen koppelen aan het positief imago van dit event, creëren wij een uniek netwerkplatform. Een platform dat de mogelijkheid biedt om ervaringen uit te wisselen tussen de gevestigde waarden en zij die het nog moeten waarmaken. Een uniek forum dat meerwaarde biedt waarop Vlaams-Brabant trots is: ondernemerschap. Naast de erkenning voor de persoon in kwestie wil het district JCI Vlaams-Brabant via deze weg zowel hun eigen organisatie als de Provincie mee in het daglicht plaatsen.

De werking van JCI zorgt ervoor dat jonge ondernemers persoonlijke groei realiseren en hierdoor hun professionele activiteiten verder kunnen ontplooien. Wij zijn dan ook als organisatie overtuigd van dit project. Niet enkel door de enorme opkomst van ondernemers, kaderleden en ondernemende jongeren, maar ook door de reacties die wij kregen in de media.

Locatie

In 2006 vatten enkele ondernemers het plan op om dit industriële complex De Hoorn aan te kopen en uiteenlopende nieuwe invullingen te geven: horeca, kantoren voor creatieve economie, en evenementenzalen in de brouwzalen. Hierdoor kreeg het gebouw een semi-publiek karakter. Het oudste gedeelte, brouwzaal Artois, werd volledig gerestaureerd, terwijl Immo en International gerenoveerd werden, met toevoeging van een nieuwbouw aan zuidzijde voor en vlot verkeer van bezoekers tussen de verdiepingen. 

Onze 11de awardshow vond plaats in de prachtige Machinezaal van De Hoorn.

BEKIJK HIER ALLE FOTO’S.

Organisatie

Tim Dehaes

Voorzitter 2022

Carl Vanormelingen

Webmaster, secretaris, juryverantwoordelijke

Johan Van Houtte

Penningmeester

Michaël Vlekken

Partnerships

Simon Meurs

Partnerships

Torben Gering

Logistiek

+
Visionaire sprekers
+
Straffe kandidaten
+
Deelnemers