Ondernemers gezocht voor 10de editie JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar

 Ondernemers gezocht voor 10de editie JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar

In maart 2020 reikt JCI Vlaams-Brabant opnieuw een prestigieuze award uit aan de meest verdienstelijke jonge ondernemer die Vlaams-Brabant én Brussel rijk is. Heeft u een boeiend ondernemersverhaal te vertellen? Zijn uw ervaringen inspirerend voor andere jonge ondernemers in onze beide provincies? Dan bent u misschien de kandidaat die we zoeken!

JCI Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer ?

Via de ‘Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer’ willen JCI Brussel en JCI Leuven jong ondernemerschap in onze provincie in de kijker zetten. Tijdens de verkiezing zetten we ieder jaar een selectie van straffe ondernemers onder de 40 jaar in de kijker, met als doel de beste laureaat als vertegenwoordiger van Vlaams-Brabant & Brussel te laten deelnemen aan de Vlaamse finale die volgend jaar in Leuven (mei of juni) zal plaatsvinden. Hiermee willen we een nieuwe generatie van young potentials inspireren om te ondernemen, maar ook het jong ondernemerschap in onze regio positief in het licht brengen. Het is een aanzet die hen aanmoedigt om al hun talenten en vaardigheden aan te wenden om te werken aan een bloeiend en welvarend Vlaams-Brabant en Brussel.

Gezocht: jonge ondernemers met een uniek verhaal

Voor deze editie zijn we op zoek naar kandidaten die zich onderscheiden op waarden zoals durf, initiatief, teambuilding, maatschappelijke bijdrage en management. Jonge ondernemers onder de 40 jaar die een uniek verhaal te vertellen hebben of een belangrijke bijdrage geleverd hebben aan de ontwikkeling van bedrijvigheid in onze provincie. Hij/zij bezit persoonlijke uitstraling, gekoppeld aan de notie “durvend ondernemen”, zowel binnen als buiten de onderneming en/of maatschappij, waarbij zijn/haar kwaliteiten als mens centraal staan. Daarnaast moet de onderneming gevestigd zijn in Vlaams-Brabant of Brussel en een minimumomzet draaien van 500.000 euro op jaarbasis.

Feestzaal den Ast, Kampenhout (locatie 9de editie, 2019)

Neem contact met ons op

Bent u de nieuwe Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar? Volgt u binnenkort laureaten zoals Moustapha Kharbouch (Ensur, 2019), Steven Tielemans (THEOplayer, 2018), Wouter Foulon (Comate, 2017), Thijs Claes (Daddy Kate, 2016), Samuel Dewever (Destiny, 2015) of Nico Van De Velde (Hotel Hungaria, 2013) op? Of heeft u contacten bij bedrijven die voldoen aan deze criteria? Neem dan snel contact op met Stefanie Laeveren (selectie kandidaten) via mail.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *