FINALISTEN 2023

Holger Willems - Relu (1000x1000 px)

Finalist 1: Holger Willems

Holger Willems van de Leuvense start-up Relu is onze eerste finalist van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023! Relu ontwikkelde artificiële intelligentie om de anatomie van kaken, tanden en zenuwen via een 3D-model in beeld te brengen. Tandartsen en kaakspecialisten maken gebruik van CBCT-scans – een 3D-röntgenfoto – om te bepalen welke behandeling een patiënt nodig heeft. Op basis van die scan maakt een specialist een gedetailleerde tekening van de anatomie. Het bedrijf haalde in 2021 1,5 miljoen euro investeringen op.

Finalist 2: Axel Van Lombeek

Axel van Lombeek van de Vilvoordse start-up Megacharge is onze tweede finalist van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023! Megacharge levert  top-of-the-line snellaadpalen en installatiediensten aan bedrijven om te voldoen aan de behoeften van de snel groeiende EV-markt. Een financiële boost voor je onderneming en een duurzame investering in een toekomstbestendige laadinfrastructuur voor de toevloed van elektrische voertuigen die de markt op dit moment overspoelt.

Axel Van Lombeek - Megacharge (1000x1000 px)
Andy de Jong - Paleo (1000x1000px)

Finalist 3: Andy de Jong

Andy de Jong van de Diestse start-up Paleo is onze derde finalist van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023!

Paleo maakt via fermentatietechnologie dierlijke eiwitten zonder dierenleed. De technologie wordt beschouwd als een mogelijke gamechanger, om vlees- en visvervangers echter te doen lijken qua smaak, geur en gewaarwording. Vorige week haalden ze nog 12 miljoen euro op.

Finalist 4: Linde Stifter

Linde Stifter van de Leuvense start-up TILIA Babywearing is onze 4de finalist van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023!

TILIA Babywearing is een Belgisch label, gespecialiseerd in de ontwikkeling van draagsystemen voor baby’s.  Jaren en vele meters stof verder, is TILIA ontplooid tot een volwaardig merk met een uitgebreid aanbod in dragers, accessoires en andere baby-essentials.

Linde Stifter - TILIA (1000x1000px)