Ensur wint 9de editie JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2019

 Ensur wint 9de editie JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2019

Gisterenavond werd voor de 9de keer de JCI Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer uitgereikt aan de meest beloftevolle jonge ondernemer uit de provincie Vlaams-Brabant en Brussel te Kampenhout in aanwezigheid van ruim 120 deelnemers. De JCI Award stelt ondernemers positief in het licht waardoor zij het nodige vertrouwen krijgen om hun grenzen te verleggen. Dit brengt op zijn beurt dan weer stimulerende veranderingen mee voor de gemeen­schap in de vorm van werkgelegenheid, investeringen, … kortom economische groei voor de regio.

Uiterst moeilijke beraadslaging

De jury die elk jaar wordt samengesteld uit vertegenwoordigers van belangrijke instanties zoals Voka, eerdere winnaars (Steven Tielemans, CEO THEOplayer en winnaar in 2018) alsook vertegenwoordigers van enkele belangrijke ondernemingen in de regio, hadden het niet makkelijk een finale winnaar te kiezen. Na een uiterst moeilijke beraadslaging, kwam Moustapha Kharbouch van het Brusselse consultancybedrijf Ensur als finale winnaar uit de bus. Ensur richt zich met zijn dienstenportfolio op vier focusgebieden: transformaties & reorganisaties, procesoptimalisaties, distributiestrategie, risk & compliance en kende laatste jaren een succesvolle groei.


Namens onze vzw ben ik bijzonder trots om voor de 9e keer vier jonge ondernemers met hun boeiende verhalen te kunnen presenteren. De award is een mooie beloning die enkel is weggelegd voor de beste regionale ondernemer die zich weet te onderscheiden op gebied van ondernemerschap, innovatie, internationalisme, ethisch ondernemen en gemeenschap. De bekroning is een schitterend visitekaartje voor de jonge ondernemer en zijn/haar bedrijf en een ideale gelegenheid om hun netwerk te vergroten en extra visibiliteit en werknemers aan te trekken. – Marita Vranckx (voorzitter 2019)– Marita Vranckx

Marita Vranckx

There’s such a thing as “too much information”, especially for the companies scaling out their sales operations. That’s why Attentive was born in 2015 help sales teams make their increasing pipelines simpler to manage. Indeed, the small, Portugal-based team is itself focused on scaling, having much participated in accelerator

Ensur wint 9de editie Vlaams Brabantse Jonge Ondernemer
Kristof Mertens (Porphyrio), Moustapha Kharbouch (Ensur – winnaar), Peter Staveloz (iReachm – publieksprijs) / VLNR

Peter Steveloz (iReachm) wint publieksprijs

Kristof Mertens van het Leuvense Porphyrio, marktleider in het aanbieden van big data oplossingen voor o.a. pluimveebedrijven en Peter Staveloz van Vilvoordse iReachm, die een uitmuntend alternatief ontwikkelde voor de klassieke voicemail grepen naast de befaamde Award. Peter Staveloz mocht enkele minuten eerder al de publieksprijs in ontvangst nemen.

Awardshow

De JCI Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar is een beloning voor een persoon, iemand die het ondernemerschap op een positieve manier naar buiten heeft gebracht door zijn creatieve inzet en o.a. de 4 JCI pijlers (individu, gemeenschap, internationalisme en business) weerspiegelt. De kandidaat en de onderneming voldoen in handelen, werking en uitstraling aan de 4 pijlers van JCI.

De Vlaams-Brabantse JCI-onderscheiding vormt één van de 5 voorrondes van de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar, waarin Moustapha Kharbouch het op 6 juni 2019 te Kortrijk zal opnemen tegen de laureaten van de andere provinciale voorrondes. De winnaars van de Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer en Limburgse Jonge Ondernemer zijn reeds gekend.

Andere provinciale voorrondes

Ann Warrens (KDS Consult) won op 14 maart in Oost-Vlaanderen en Filip Timmermans (Skilpod) won op 20 maart de Limburgse Jonge Ondernemer. Medio april weten we ook wie de West-Vlaamse Jonge Ondernemer (verkiezing 4 april) en de Antwerpse Jonge Ondernemer (18 april) won.

De Awardshow die plaatsvond in feestzaal Den Ast te Kampenhout werd mede mogelijk gemaakt door deze partners (in alfabetische volgorde): Belfius, CC Locus, Chocola-Tuti, Comate, Contrast Law, Flanders@Work, Halito, Liantis, Moore Stephens, Paquay & Associates, Pavlov, Slash9 Productions, Thee met een Verhaal, Vils en Volvo garage Lacom.

Kriebelt het ook? Stel je kandidaat voor 2020.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *