19:30-19:35
Intro moderator

Beatrice de Mahieu

Intro moderator

19:35-19:40
Gesprek met commissievoorzitter

Tim Dehaes

Gesprek met commissievoorzitter

19:40-20:00
KEYNOTE Jan Jambon

Jan Jambon

KEYNOTE Jan Jambon

20:00 - 20:10
Voorstelling kandidate 1: SuReal

Sunita Van Heers (SuReal)

Voorstelling kandidate 1: SuReal

SuReal is gespecialiseerd in adviesverlening rond geïntegreerde duurzaamheid en circulair bouwen voor grootschalige vastgoedprojecten. Het is een onafhankelijk bedrijf van ingenieur-architecten en ingenieurs met een uitgebreide kennis op vlak van duurzaamheid, architectuur, energie, project management, CSR (Corporate Social Governance) en strategisch consultancy. Onze experten hebben een waaier aan ervaringen in groot- en kleinschalige nationale én internationale projecten.

SuReal wilt een belangrijke impact hebben op de verduurzaming van de vastgoedsector en een one-stop-shop bieden inzake duurzaamheid én circulaire expertise.

20:10 - 20:20
Voorstelling kandidaat 2: Soda

Maarten Masschelein (Soda)

Voorstelling kandidaat 2: Soda

De software van Soda signaleert automatisch anomalieën in data maar laat gebruikers vooral toe samen te werken op data. Het platform laat teams toe samen te werken om eerst en vooral te definiëren hoe kwaliteitsdata er moeten uitzien. Zo kan worden bepaald welke data precies nodig zijn of hoe vaak de informatie moet worden ververst. Door samenwerking, ook met niet-technische mensen, worden problemen opgelost vooraleer ze negatieve gevolgen hebben elders in de organisatie.

20:20 - 20:30
Voorstelling kandidaat 3: Phished

Winnaar 2022: Arnout Van de Meulebroucke

Voorstelling kandidaat 3: Phished

Phished is een Belgisch IT-bedrijf (Leuven) dat vorig jaar werd verkozen tot Tech Startup of the Year door Computable. De startup ontwikkelde een handige applicatie die organisaties kunnen gebruiken om de security awareness van hun medewerkers te verhogen en hun op te leiden in het ontwijken van phishingberichten. Het platform bestaat uit simulaties, zeg maar oefenomgevingen, waarin uw werknemers zelf kunnen ontdekken wat phishing is en hoe dergelijke vallen in elkaar zitten.

20:30-20:35

Uitreiking publieksprijs

20:35-20:50
KEYNOTE Samuel De Wever (CTO Dstny)

Winnaar 2015: Destiny - Samuel De Wever

KEYNOTE Samuel De Wever (CTO Dstny)

Samuel De Wever, mede-oprichter van het cloud telecombedrijf Destiny én winnaar van de Vlaamse Jonge Ondernemer 2015.

20:50-20:55
Bekendmaking winnaar 11de editie

Carl Vanormelingen

Bekendmaking winnaar 11de editie